Vabljeni na brezplačno USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI (higiena živil in HACCP sistem), ki bo v petek, 05. 04. 2024 od 8:00 do 12:00 ure, na lokaciji MPIK Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec |
Brezplačno usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem,
ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije,
okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz
živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema
HACCP.
VSEBINA:
Izvajalec/ka: TRIS svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.
Reference izvajalke:
Univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije, z 20. letnimi delovnimi izkušnjami
na področju zdrave in varne priprave hrane, dobre higienske in proizvodnje prakse ter
dietetike. Večletne izkušnje pri postavitvi HACCP sistema v živilske obrate, svetovanje pri
postavitvi obratov, izvajanje verifikacij/notranjega nadzora, vzorčenje, svetovanje v postopku
pridobivanja IFS certifikata.
TERMIN IN LOKACIJA:
KJE: na lokaciji MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec (1. nad., P-9A).
KDAJ: petek, 05. 04. 2024 od 8:00 do 12:00 ure
PRIJAVE:
Zaradi zagotavljanja kakovosti dela je število mest omejeno. Za udeležbo na brezplačnem
usposabljanju se lahko prijavite do zasedbe mest, in sicer:
Dodatne informacije: na tel. štev. 051 819 440 ali na 02/ 88 42 925.
Delavnica je za udeležence brezplačna.