Usposabljanje je namenjeno vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP. |
Usposabljanje za odgovorne in ostale osebe, ki delajo v prometu in proizvodnji z živili se izvaja na podlagi Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) o higieni živil in Zakona o zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili in vse ostale veljavne zakonodaje s področja živil in materialov, ki prihajajo v stik z živili.
Vsebina:
Izvajalec/ka: TRIS svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.
TERMIN IN LOKACIJA:
KJE: spletni dogodek na platformi ZOOM
KDAJ: ponedeljek, 17. 04. 2023 od 09:00 – 13:30
PRIJAVE:
Za udeležbo na brezplačnem usposabljanju se lahko prijavite do petka, 14. 04. 2023, preko spletnega obrazca.
Prijavite se TUKAJ
Dodatne informacije dobite na tel. štev.: 02/ 88 42 925 ali na 051 819 440.
Vsa navodila glede izvedbe brezplačnega usposabljanja in ostalimi podrobnostmi prejmete dan pred dogodkom.