Sekcija živilskih dejavnosti organizira spletno izobraževanje na temo: »Označevanje hranilne vrednosti živil in pregled predloga Pravilnika o kakovosti rastlinskega olja, rastlinske masti in majoneze«, ki bo v sredo, 15. 12. 2021, ob 15.30 uri. |
Program strokovnega izobraževanja v sredo 15.12.2021 s pričetkom ob 15.30 uri:
Obvezno označevanje hranilne vrednosti:
Označevanje rastlinskega olja, rastlinske masti in majoneze :
Predavala bo Blaža Nahtigal, dr. živilskih znanosti
Predviden zaključek ob 16.45 uri
Spletna prijava je obvezna saj vam bomo lahko le tako na vaš e-naslov posredovali link do povezave na izobraževanje. Link vam bo posredovan v torek 14.12.2021
Kotizacija:
Plačilo kotizacije (za ne člane OZS): prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije transakcijski račun 02013-0253606416 račun NLB d.d., sklic 200024.
Potrdilo o plačilu pošljete skupaj z izpolnjeno prijavnico na e-naslov iris.brkovic@ozs.si ali po faxu 01 50 54 373
Spletna prijava je pogoj za prejem spletne povezave do dogodka.
Dodatne informacije: Iris Ksenija Brkovič, sekretarka sekcij: iris.brkovic@ozs.si, 01 5830 566
Vljudno vabljeni!