Vabljeni na delavnico Krožni način življenja v gostinstvu, ki bo v ponedeljek, 10.2.2020, ob 10 uri, v sejni sobi OOZ Ravne na Koroškem.
Ravne na Koroškem, 27.01.2020 ... j.š.
Menze in restavracije, tako zasebne kot javne, pripomorejo k velikim količinam odpadkov hrane. Zadnje raziskave razkrivajo, da odpadke hrane povzročajo stranke in ne kuharji v kuhinjah, kjer se hrana pripravlja. V letu 2018 je v gostinstvu (ter šolah, vrtcih, bolnišnicah…) nastalo 42.100 ton odpadne hrane.
Na delavnici Krožni način življenja za gostince vam bomo predstavili koncept krožnega gospodarstva in skupaj iskali možnosti in prve korake na poti v "krožne spremembe".
Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek, 10.2.2020, ob 10.00 uri, v sejni sobi OOZ Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, Ravne na Koroškem.