Vabljeni na brezplačno usposabljanje »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP«, ki bo v sredo, 20. in četrtek, 21. marca 2019, v prostorih MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec. |
Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezni upoštevati načela sistema HACCP.
Usposabljanje za odgovorne in ostale osebe, ki delajo v prometu in proizvodnji z živili se izvaja na podlagi Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (ES) o higieni živil in Zakona o zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov ter snovi, ki prihajajo v stik z živili in vse ostale veljavne zakonodaje s področja živil in materialov, ki prihajajo v stik z živili.
VSEBINA DELAVNICE:
Izvajalka: TRIS svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.
TERMIN IN LOKACIJA:
Sreda, 20. marec in četrtek, 21. marec 2019, od 13.00 do 18.00 ure, v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja - MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec (1. nadstropje, P - 9 A).
PRIJAVE:
Za udeležbo na brezplačnem usposabljanju se lahko prijavite:
• do ponedeljka, 18.03.2019 po elektronski pošti na e-naslov: info@podjetniskicenter-sg.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon),
• vse dodatne informacije dobite na tel. štev.: 02/ 88 42 927 ali na 051 819 440.
Potrdilo prejmejo udeleženci, ki bodo na usposabljanju »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP« prisotni oba dneva.
Za SPOT svetovanje KOROŠKA delavnico koordinira PODJETNIŠKI CENTER SLOVENJ GRADEC d.o.o..