![]() |
Vabljeni na brezplačno USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI (higiena živil in HACCP sistem), ki bo v četrtek, 06. 03. 2025, od 9:00 do 13:00 ure, na lokaciji MPIK1 Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec. |
Slovenska poslovna točka SPOT Svetovanje in podjetniško mentoriranje Koroška vabi na brezplačno podjetniško usposabljanje za potencialne podjetnike in delujoča podjetja na temo:
USPOSABLJANJE ZA DELO Z ŽIVILI
(higiena živil in HACCP sistem)
četrtek, 06. 03. 2025 od 9:00 do 13:00 ure
na lokaciji MPIK1 Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
Brezplačno usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.
VSEBINA:
Izvajalec/ka: TRIS svetovanje, Sonja Čeferin Tomaš s.p.
Reference izvajalke:
Univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije, z 20. letnimi delovnimi izkušnjami na področju zdrave in varne priprave hrane, dobre higienske in proizvodnje prakse ter dietetike. Večletne izkušnje pri postavitvi HACCP sistema v živilske obrate, svetovanje pri postavitvi obratov, izvajanje verifikacij/notranjega nadzora, vzorčenje, svetovanje v postopku pridobivanja IFS certifikata.
TERMIN IN LOKACIJA:
KJE: na lokaciji MPIK1 Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec (1. nad., P-9A).
KDAJ: četrtek, 06. 03. 2025 od 9:00 do 13:00 ure
PRIJAVE:
Zaradi zagotavljanja kakovosti dela je število mest omejeno. Za udeležbo na brezplačnem usposabljanju se lahko prijavite do zasedbe mest, in sicer:
Dodatne informacije: na tel. štev. 051 819 440 ali na 02/ 88 42 925.
Delavnica je za udeležence brezplačna.